• 18.11.2020

IAA21 – budućnost mobilnosti

Premijera novog koncepta u Minhenu – sajam mobilnosti IAA 2021


Na sajamskoj manifestaciji IAA 2021, u periodu od 07. do 12. septembra 2021. godine,
u Minhenu će biti predstavljena mobilnost budućnosti. Već više od 100 godina IAA je 
sinonim za spektakularne premijere automobila, raznih vozila i inovativne tehnološke
trendove. Međutim, IAA je odavno prevazišao da bude samo izložba automobila – on se
razvio u vodeću platformu za sva pitanja na temu mobilnosti.

Preko 120 godina IAA-a smo već ostavili iza sebe. Od premijere davne 1897. godine, IAA igra presudnu ulogu u razvoju automobila. Pri tome se stalno iznova osmišljava njegova uloga da bude vodeća međunarodna platforma. Zahtevi buduće mobilnosti se neprestano menjaju. To se odnosi kako na naše brendove, tako i preduzeća koja se neprestano predstavljaju s novim proizvodima i uslugama na sajmu IAA: bilo da je to na električni ili konvencionalan pogon, bilo da je reč o čistoj razonodi tj. uživanju u vožnji ili pak umreženom, automatizovanom prevozu u gradu, bilo da se radi o proizvođačima sportskih automobila ili pružaocima inovativnih usluga – IAA uvek zastupa holističku sliku mobilnosti. Danas. Sutra. I u budućnosti.

 

Novi sajam IAA – novi KONCEPT.

IAA 2021 je višeslojan koliko i sama mobilnost, a mobilnost je temelj slobode, blagostanja i susreta. Svakodnevno se susrećemo s novim izazovima urbanizacije, klimatskih promena i digitalizacije. Ali umesto da ih doživljavamo kao ograničenja –  mi ih vidimo kao poziv na akciju. U tom smislu, prešli smo na delo i kreirali dva jedinstvena formata, sa potpuno nezavisnim fokusima i potpuno novim mogućnostima:

  • “SUMMIT” – u halama Minhenskog sajma, koji smo kako tematski, tako i scenski u potpunosti prilagodili potrebama B2B sektora.
  • “OPEN SPACE” – otvoreni prostor koji centar grada Minhena pretvara u poligon za sticanje iskustva mobilnosti za B2C posetioce.
    Sa ovakvim konceptom, novi IAA približava buduću inovativnu mobilnost svuda tamo gde se može i da doživi: u centar urbanog
    prostora Minhena.
Zainteresovan? Saznaj mnogo više →

 

"U narednih deset godina automobilski svet će se promeniti više nego u svih prethodnih 100."

Dr. Wolfgang Porsche Predsednik nadzornog odbora Porsche AG i Porsche Automobil Holding SE