Energetska efikasnost u zgradama uključujući geotermiju

Kako cene energije rastu, a resursi fosilnih goriva postaju oskudni, i ekonomski prosperitet i konkurentnost sve više zavise od naše sposobnosti da koristimo nove izvore energije i rešenja za energetsku efikasnost. Ovo se ne odnosi samo na Srbiju, već na sve zemlje širom sveta. Korišćenje inovativnih energetskih rešenja nudi ogroman potencijal za očuvanje energije na svim poljima.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) već se nekoliko godina specijalizuje za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost i realizuje različite projekte u Srbiji i Nemačkoj u okviru programa „German Energy Solutions Initiative“ Saveznog ministarstva za ekonomiju i energetiku SR Nemačke (BMWi).

AHK Srbija u okviru programa „German Energy Solutions Initiative“ 18. maja organizuje onlajn konferenciju pod nazivom „Energetska efikasnost u zgradama uključujući geotermiju“ uz prisustvo nemačke delegacije, koju čine osam nemačkih kompanija i koje će učesnicima konferencije predstaviti svoje proizvode i usluge.

Radujemo se Vašem učešću - prijavite se!
Preostalo vreme do početka projekta
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec