• 02.05.2020

StartUp! Germany Tour 2020

Oseti puls nemačkog StartUp ekosistema – ove godine u digitalnom formatu!

 

Od 25. do 30. oktobra 2020. godine odabrana grupa hrabrih, entuzijastičnih i slično razmišljajućih mladih osoba i preduzetnika iz celog sveta imaće priliku da na digitalan i vizuelan način istraži neke od najperspektivnijih “HOTSPOT”-ova Nemačke. Ovogodišnji digitalni “Ruhr Summit” biće glavni događaj ove turneje gde ćete imati mogućnost da se povežete sa svojim vršnjacima i raznim talentima iz celog sveta; shvatite šta to pokreće nemačku Startap scenu; upoznajte se sa trenutnim kretanjima na tržištu i ono što je najvažnije: uskladite svoj Startap sa potrebama, viđenjima i stavovima relevantnih firmi, partnera i investitora.

  Tokom Start.up! Germany Tour 2020 imaćete priliku da upoznate velika preduzeća, multinacionalne kompanije, ali i predstavnike preduzeće srednje veličine tzv. “Mittelstand-a”. Ujedno, dobićete lokacijski uvid u pokrajinu NRW i osetiti kako region Rajna-Ruhr “vibrira”.

Za vas će biti organizovani: “reverse pitches”, “virtual matchmakings”, “1 to 1 meetings” i jedan “speed hackathon”, a sami možete da se prijavite za “pitch” -ovanje sopstvenog Startapa.

Takođe, održaće se i pripremni webinar program na kom možete da saznate nešto više o samoj pokrajini NRW, njenoj poslovnoj kulturi, ali i praktičnim stvarima neophodnim za Vaš ulazak na nemačko tržište.

Budite i Vi deo ovog sjajnog događaja – krenimo zajedno na digitalnu turneju!

Ukoliko ste kao srpski Startap zainteresovani za učešće na događaju ili su Vam potrebne dodatne informacije – obratite se AHK Srbiji (Nemačko-srpskoj privrednoj komori) putem slededećeg mejla: stojanovic@ahk.rs

Više detaljnijih informacija možete da nađete ovde